יום שישי , פברואר 23 2018
בית / Recipe / מתכון לגלידת שוקולד טעימה ללא מכונה

מתכון לגלידת שוקולד טעימה ללא מכונה

אחד הדברים האהובים על הילדים שלנו (ועלי כמובן) זה גלידה שוקולד, מאז שאני זוכר את עצמי, אהבתי גלידה.

זה התחיל בקזחסטן  וממשיך היום. הילדים שלי ירשו את התכונה הזאת ממני וכמעט מידי שבוע (לפעמים גם כל יום) אנחנו הולכים ביחד לאכול גלידה שוקולד, עברנו כבר על הרבה גלידריות, חלקן טובות וחלקן פחות אך בסופו של דבר גלידה שוקולד קשה להרוס.

כפי שרשמתי בפוסטים האחרונים שלי, לאחר קניה של המיקסר שלנו החלטנו לנסות להכין דברים חדשים ואחד מהם זה גלידה שוקולד.

 מוזמנים להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/groups/matkonimbriim

מתכון לגלידת שוקולד טעימה ללא מכונה
מתכון לגלידת שוקולד טעימה ללא מכונה
Votes: 1
דירוג: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
מתכון לגלידה שוקולד בקלות, ללא מכונה. כפי שרשמתי בפסטים האחרונים שלי, לאחר קניה של המיקסר שלנו החלטנו לנסות להכין דברים חדשים ואחד מהם זה גלידה שוקולד.
מנות זמן הכנה
5 מנות 30 דקות
זמן המתנה
5 שעות
מנות זמן הכנה
5 מנות 30 דקות
זמן המתנה
5 שעות
מתכון לגלידת שוקולד טעימה ללא מכונה
מתכון לגלידת שוקולד טעימה ללא מכונה
Votes: 1
דירוג: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
מתכון לגלידה שוקולד בקלות, ללא מכונה. כפי שרשמתי בפסטים האחרונים שלי, לאחר קניה של המיקסר שלנו החלטנו לנסות להכין דברים חדשים ואחד מהם זה גלידה שוקולד.
מנות זמן הכנה
5 מנות 30 דקות
זמן המתנה
5 שעות
מנות זמן הכנה
5 מנות 30 דקות
זמן המתנה
5 שעות
מרכיבים
  • 1 פחית פחלב משומר ממותק
  • 300-400 מ"ל שמנת מתוקה
  • 400 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 1 רצועה וניל
  • 2 כפות קקאו
  • 1 כפית קפה
מנות: מנות
Units:
הוראות
  1. את השמנת נצטרך להקציף, על מנת להקציף את השמנת אנחנו נשתמש במיקסר עם ראש מתאים להקצפה.
    את השמנת נצטרך להקציף, על מנת להקציף את השמנת אנחנו נשתמש במיקסר עם ראש מתאים להקצפה.
  2. נקציף את השמנת עד קבלת קצף אחיד יציב ( נתחיל במהירות הכי נמוכה במיקסר עד לקבלה של קצפת סמיכה). הקצפה לוקחת כ 5 דקות.
  3. נבשל את יתר המרכבים על אש מאוד נמוכה עד להמסה מלאה של שוקולד.
    נבשל את יתר המרכבים על אש מאוד נמוכה עד להמסה מלאה של שוקולד.
  4. נקרר את התערובת שוקולד ונמזג אותה יחד עם הקצפת שהכנו. נערבב את התערבות במיקסר מספר דקות ונעביר להקפאה ל 5 שעות.
  5. בתאבון
    בתאבון
שתף את המתכון

תגובה

תגובות

אודות אנדרי

קצת על עצמי ועל האתר שהגעתם אליו. שמי אנדרי פלטונוב, בן 33 , נשוי לאילנה, אבא לתאומים עמית ומיקה, בעלים גאה של כלב פג מדהים העונה לשם באגסי. אנחנו מתגוררים בבאר יעקוב (כן, כן יש מקום כזה והוא נמצא במשולש שבין נס צוינה רחובות ראשון לציון).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *