יום שישי , פברואר 23 2018
בית / Recipe / מתכון למרק גולש

מתכון למרק גולש

החורף חזר לביקור ואיתו הרצון להכין מרק חם ומזין.

לרוב אני מכין מרקים מקטניות  (ניתן לראות מתכונים נוספים בלינק זה) אך הפעם  החלטתי להכין מרק טיפה שונה.

מרק חורפי נהדר, מלא בשר וירקות המרק של החורף.

מתכון למרק גולש מלווה בתמונות לפניכם

מוזמנים להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/groups/matkonimbriim/

מתכון למרק גולש
מתכון למרק גולש
Votes: 2
דירוג: 3
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
החורף חזר לביקור ואיתו הרצון להכין מרק חם ומזין. לרוב אני מכין מרקים מקטניות   אך הפעם  החלטתי להכין מרק טיפה שונה. מרק חורפי נהדר, מלא בשר וירקות המרק של החורף. מתכון למרק גולש מלווה בתמונות לפניכם
מנות זמן הכנה
8 מנות 20 דקות
זמן בישול
60 דקות
מנות זמן הכנה
8 מנות 20 דקות
זמן בישול
60 דקות
מתכון למרק גולש
מתכון למרק גולש
Votes: 2
דירוג: 3
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
החורף חזר לביקור ואיתו הרצון להכין מרק חם ומזין. לרוב אני מכין מרקים מקטניות   אך הפעם  החלטתי להכין מרק טיפה שונה. מרק חורפי נהדר, מלא בשר וירקות המרק של החורף. מתכון למרק גולש מלווה בתמונות לפניכם
מנות זמן הכנה
8 מנות 20 דקות
זמן בישול
60 דקות
מנות זמן הכנה
8 מנות 20 דקות
זמן בישול
60 דקות
מרכיבים
  • 1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות ממליץ לעשות את זה אצל הקצב.. חוסך עבודה בהכנה
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 יחידות בצלים
  • 2 כפות פפריקה מתוקה.
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כף פפריקה חריפה
  • 5 שיני שום כתושות
  • 4-5 יחידות תפוח אדמה
  • 1 יחידה פלפלים אדום
  • 5 יחידה עגבניות בינוניות
  • 2 יחידה גזר
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 100 גרם רסק עגבניות.
  • 9 כוסות מים רותחים
מנות: מנות
Units:
הוראות
  1. נחתוך את הבשר לקוביות בגודל של 3-4 ס"מ
  2. נחתוך בצל לקוביות
    נחתוך  בצל לקוביות
  3. נחתוך גזר לקוביות
    נחתוך  גזר לקוביות
  4. נחתוך פלפל אדום לקוביות
    נחתוך פלפל אדום לקוביות
  5. נחתוך תפוח אדמה לקוביות גדולות
    נחתוך תפוח אדמה לקוביות גדולות
  6. מטגנים את הבצל בשמן זית עד שהוא מזהיב קלות.
    מטגנים את הבצל בשמן זית עד שהוא מזהיב קלות.
  7. מוסיפים גזרת שום ופלפל אדום
    מוסיפים גזרת שום ופלפל אדום
  8. מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו מעט עד שהוא מאבד את צבעו האדום. מוסיפים את המלח, .
  9. מוסיפים את המים, תופחי אדמה, תיבול ומבשלים כ-30 דקות
  10. נתקן את הטיבול בהתאם לצורך
  11. נבשל עוד 30 דקות
  12. בתאבון
    בתאבון
שתף את המתכון

תגובה

תגובות

אודות אנדרי

קצת על עצמי ועל האתר שהגעתם אליו. שמי אנדרי פלטונוב, בן 33 , נשוי לאילנה, אבא לתאומים עמית ומיקה, בעלים גאה של כלב פג מדהים העונה לשם באגסי. אנחנו מתגוררים בבאר יעקוב (כן, כן יש מקום כזה והוא נמצא במשולש שבין נס צוינה רחובות ראשון לציון).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *