יום שישי , פברואר 23 2018
בית / Recipe / מתכון לשניצל טעים | שניצל מטוגן | שניצל אפוי בתנור

מתכון לשניצל טעים | שניצל מטוגן | שניצל אפוי בתנור

כמעט כולם אוהבים שניצל. שניצל במסעדות מאוד טעים אך מרבית האנשים לא ייצאו פעמיים-שלוש בשבוע למסעדה בשביל לאכול שניצל.

שניצל בחנות לצערי פחות טעים..

כבר מספר שבועות אני מכין שניצל לפי המתכון הזה (וכל פעם משדרג).

יוצא מעולה.

לפניכם מתכון לשניצל שלי:

מוזמנים להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/groups/matkonimbriim/

 

מתכון לשניצל טעים
מתכון לשניצל טעים
Votes: 1
דירוג: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
מנות זמן הכנה
3 אנשים 30 דקות
זמן בישול זמן המתנה
30 דקות 4 שעות
מנות זמן הכנה
3 אנשים 30 דקות
זמן בישול זמן המתנה
30 דקות 4 שעות
מתכון לשניצל טעים
מתכון לשניצל טעים
Votes: 1
דירוג: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
מנות זמן הכנה
3 אנשים 30 דקות
זמן בישול זמן המתנה
30 דקות 4 שעות
מנות זמן הכנה
3 אנשים 30 דקות
זמן בישול זמן המתנה
30 דקות 4 שעות
מרכיבים
להשריה של השניצל
  • 3 יחידות ביצים
  • 2 כפות קטשופ
  • 3 כפות מינוז
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כף חרדל
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 שיני שום אופציונלי
ציפוי שניצל
  • 1/2 כוס שומשום
  • 1 כוס פירורי לחם. עדיף להשתמש בפירורי לחם לא גסים
מנות: אנשים
Units:
הוראות
מתכון לשניצל
  1. נפרוס את החזה עוף לחתיכות דקות (עדיף לעשות זאת כשהחזה עוף חצי קפוא)
  2. נכין את התערובת להשריה. ביצים, מיונז, קטשופ, חרדל
    נכין את התערובת להשריה. ביצים, מיונז, קטשופ, חרדל
  3. לאחר שחתכנו את העוף לרצועות דקות נעביר אותו לקערה עם התערובת
    לאחר שחתכנו את העוף לרצועות דקות נעביר אותו לקערה עם התערובת
  4. נמתין שעתיים- חמש שעות (ככל שזמן המתנה יותר ארוך כך השניצל יותר עסיסי)
  5. נכין קערה עם שומשום ופירורי לחם
    נכין קערה עם שומשום ופירורי לחם
  6. נטבול כל שניצל בקערה עד לציפוי מלא של השניצל.
    נטבול כל שניצל בקערה עד לציפוי מלא של השניצל.
הוראות לאפייה של שניצל בתנור
  1. נחמם תנור ל180 מעלות
  2. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומשמנים אותו קלות. 
  3. מפזרים את השניצלים על התבנית
    מפזרים את השניצלים על התבנית
  4. אופים את השניצל 10 דקות בכל צד ומגישים. יוצא מעולה טעים ובריא
מתכון לשניצל מטוגן
  1. מחממים מחבט עם שמן חמניות. שמן אמור להיות רותח.
  2. שמים שניצל בשמן ומטגנים כל צד עד הזהבה.
    שמים שניצל בשמן ומטגנים כל צד עד הזהבה.
  3. לאחר טיגון מוציאים את השניצל ושמים על נייר ספיגה. מרפדים בכמה שכבות.
    לאחר טיגון מוציאים את השניצל ושמים על נייר ספיגה. מרפדים בכמה שכבות.
  4. בתאבון !
    בתאבון !
שתף את המתכון

תגובה

תגובות

אודות אנדרי

קצת על עצמי ועל האתר שהגעתם אליו. שמי אנדרי פלטונוב, בן 33 , נשוי לאילנה, אבא לתאומים עמית ומיקה, בעלים גאה של כלב פג מדהים העונה לשם באגסי. אנחנו מתגוררים בבאר יעקוב (כן, כן יש מקום כזה והוא נמצא במשולש שבין נס צוינה רחובות ראשון לציון).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *